Tietovisa yhteisen pöydän ääressä

Asiantuntijayhteisömme sai uudet valoisat ja ilmavat tilat elokuussa. Samaisessa toimistossa on tiettävästi nähnyt päivänvalonsa ne kuuluisat vihaiset linnut. Toimistomme on muuttanut jo useaan otteeseen. Osoitteina on ollut mm. Pohjoinen Makasiinikatu 6, Kasarmikatu 28, Eteläranta 10, Urho Kekkosen katu 4-6 ja nyt Annankatu 31-33. Jokaiseen muuttoon liittyy hyviä muistoja ja jokainen vaihe eri toimitiloissa on jättänyt jälkensä yrityskulttuuriimme. Yhtenä konkreettisena esimerkkinä on iltapäiväkahvien yhteydessä pidettävä leikkimielinen tietovisa. Emme sitä aikoinaan itse keksineet, mutta toimme siihen oman lisämausteemme. Tietovisa kutsutaan koolle lehmänkellolla. Tämä uusvanha viestiväline tavoittaa avokonttorin jokaisen sopen paremmin kuin älylaitteet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *