Bokförare

Kontakta oss

Vi söker efter en bokförare med bokslutningskunskaper eller en utvecklande person i slutet av en examen i redovisning att växa in i vår databehandling expert eller kontroller roll. Vi förväntar dig inte att du är en topp professionell. Det är dock en plats för alla som verkligen vill lära sig nya saker och tolerera förändringar. Vi kommer att lära oss om bokföring och skatt relaterad till värdepappershandel, grundlag, projektleverans och hantering av kundens övergripande finansiella angelägenheter. I ett senare skede, när du behärskar de grundläggande färdigheter och lärandebehov du behöver, kommer du att fördjupa dina kunskaper i digitaliseringens utmaningar. Såsom mjukvararobotik, felsökning i ofullständiga system och annan initiative relaterad till informationssystem.

Vi behöver numerisk noggrannhet och god koncentration vid intermittent schemaläggning. Vi ser fram emot KLT eller PHT-graden. Vi har bra personalförmåner och incitament att öka vår kompetens. Vi uppmuntrar också fortlöpande vidareutbildning.

Ps. Vi förstår att alla redovisningspersonal för närvarande är fullt välbärgade under högsäsong. Vi har också bråttom nu så jobbet erbjuds och den relaterade induktionen kommer bara att börja efter det värsta rushet har upphört. Kontakta oss gärna.
Juha Leviäkangas, s 0400899712, e-post. Juha.leviakangas (at) saatiotilipalvelu.fi