Meille töihin

Liity Suomen Säätiötilipalvelun joukkoon!

Suomen Säätiötilipalvelu työnantajana

Meillä on rima korkealle henkilöstön suhteen. Panostamme paljon henkilöstömme osaamiseen ja työssä viihtyvyyteen. Henkilöstöömme kuuluu jo neljätoista päätoimista työntekijää. Tilitoimiston laadusta ja toimitusvarmuudesta vastaa toimitusjohtajana Terhi Leviäkangas.

Img 7564
Img 7837

Käytämme kirjanpitäjistämme tehtävään sopivia ammattinimikkeitä Laskenta-asiantuntija tai Controller. Meillä on pitkä kokemus myös säätiöiden asiamies- ja asiamiestukipalveluista. Näissä toimeksiannoissa huolellisen taloudenpidon lisäksi päämääränä on toiminnan vaikuttavuus ja sen arvioiminen.

Kaikkia työntekijöitämme sitoo salassapitosopimus ja vaitiolovelvollisuus kaikissa asiakassuhteisiin liittyvissä asioissa.

Roder Yrittajyys Valkoinen

Yrittäjyys

Livring Vastuullisuus Valkoinen

Vastuullisuus

Knop Jatkuvuus Valkoinen

Jatkuvuus

Miksi viihtyisit Suomen Säätiötili­palvelussa?

Suomen Säätiötilipalvelussa huippuosaaminen ei ole vain tavoite, vaan se on juurtunut osaksi kulttuuriamme.

Tiimimme koostuu omistautuneista ammattilaisista, jotka tarjoavat intohimoisesti huippuluokan taloushallintopalveluja, jotka on räätälöity säätiöiden, rahastojen ja sijoitusyhtiöiden ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Suomen Säätiötilipalvelussa näemme tulevaisuuden alallamme ja tarvittavat taidot sen navigoimiseksi. Liity mukaan tälle jännittävälle matkalle, missä osaamistasi arvostetaan, kasvuasi tuetaan ja potentiaalisi on rajaton.

Kannustava ympäristö

Tiimimme on tukesi. Sinulla on mahdollisuus oppia kokeneilta ammattilaisilta ja työskennellä lahjakkaiden kollegoiden kanssa, luoden ympäristön, jossa kasvusi on kannustettua ja tuettua joka askeleella.

Tunnustusta ja kunnioitusta

Sinun panoksesi on meille tärkeä. Arvostamme osaamistasi ja omistautumistasi, tarjoten tunnustusta ahkerasta työstäsi ja kunnioittavan työympäristön, jossa äänesi kuullaan ja työpanostasi arvostetaan.

Monipuolinen ja haastava työ

Tartu erilaisiin tehtäviin, jotka haastavat ja innostavat sinua. Alkaen monimutkaisten talousasioista käsittelemisestä uusien ratkaisujen tutkimiseen, sinulla on mahdollisuus hyödyntää taitojasi ja osaamistasi monipuolisilla ja merkityksellisillä tavoilla.

Ensiluokkainen sijainti ja kattavat edut

Nauti siitä, että saat työskennellä Helsingin keskustassa ja hyödy etuisuuksista kattavan työntekijäpaketin muodossa. Joustavilla työjärjestelyillä, varmistamme, että tarpeesi täytetään sekä toimistolla että sen ulkopuolella.

Viihtyisä ja yhteistyökykyinen työtila

Astu sisään toimistollemme, jossa mukavuus kohtaa tuottavuuden. Koiraystävällinen ympäristömme edistää rentoa mutta ammattimaista ilmapiiriä, edistäen tiimityötä ja yhteistyötä kollegoiden kesken.

Ammatilliset kasvu­mahdollisuudet

Alan kehittyessä, myös taitosi kehittyvät. Teknisten taitojesi hiomisesta uusien trendien omaksumiseen, tarjoamme resurssit ja tuen, jotka tarvitset menestyäksesi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.

Avoimet työpaikat

Meillä pääset oppimaan uutta ja soveltamaan oppejasi hyvän tiimin tuella. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä, mukavia ja asiantuntevia työkavereita sekä työskentelyä nykyaikaisilla prosesseilla ja ohjelmistoilla. Hae mukaan meidän tiimiin!

Toimintamme kasvaa, etsimme joukkoomme uutta asiantuntijaa!

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen luotettavaa ja itsenäiseen asiantuntijatyöhön kykenevää henkilöä hoitamaan säätiöasiakkuuksia laskenta-asiantuntijan tai controllerin tehtävänimikkeellä. …
Lue lisää

Avoin työhakemus

Jätä meille avoimen työhakemuksen tämän lomakkeen kautta.
Kerro hakemuksessasi, minkä tyyppisestä työstä olet kiinnostunut.

Avoin työhakemus