Redovisningsbyrå – Tjänster inom ekonomihantering

Redovisningsbyrå för stiftelser och investerare

Suomen Säätiötilipalvelu Oy har specialiserat sig på att sköta stiftelsers och investerares ekonomiska ärenden på ett heltäckande sätt.

Läs mer om oss och våra tjänster

VÅR VERKSAMHET VÄXER OCH VI LETAR EFTER EN NY EXPERT!

Läs mer och ansök här
Roder Entreprenörskap Vit

Entreprenörskap

Livring Ansvar Vit

Hållbarhet

Knop Kontinuitet Vit

Kontinuitet

Välkommen!

Suomen Säätiötilipalvelu Oy är en redovisningsbyrå som grundades 2005 och som specialiserat sig på att betjäna stiftelser, fonder och investeringsbolag. Detta möjliggör en hög servicenivå till ett väldefinierat kundsegment. Företagets värderingar omfattar ansvar, entreprenörskap och kontinuitet. Vi arbetar i nära partnerskap med våra kunder, alltid på samma sida. Vår redovisningsbyrå är belägen i centrala Helsingfors, på Annegatan.

Det finns bara en redovisningsbyrå i Finland som du alltid kan rekommendera, så är det bara!

– Revisor

Img 7901

Tjänster

Suomen Säätiötilipalvelu erbjuder ett omfattande utbud av specialiserade redovisningstjänster som är skräddarsydda specifikt för stiftelsers, fonders och investmentbolags behov – kärnan i vårt tjänsteutbud är i synnerhet redovisning och ekonomisk rådgivning och konsulttjänster. Förutom grundläggande finansiella förvaltningstjänster omfattar vårt breda utbud av tjänster ett antal kapitalförvaltningslösningar.

Ikon1

Lätt tjänstepaket

För kunder som har viljan och resurserna att engagera sig i sin ekonomiska förvaltning, men som vill ha hjälp och expertis för att säkerställa efterlevnad av rättsliga krav och råd.

Ikon2

Grundläggande tjänstepaket

För kunder som generellt vill fokusera på sin kärnverksamhet och lägga ut sin finansiella förvaltning på entreprenad. Vi bemöter våra kunder med ett brett spektrum av expertis och kunskap.

Ikon3

Omfattande tjänstepaket

För kunder som vill outsourca hela sin finansiella förvaltning. Vi tar ett helhetsgrepp om våra kunder och hjälper dem att utveckla sin finansiella förvaltning.

Läs mer om våra tjänster

Aktuellt

Håll dig uppdaterad om våra aktiviteter. Vi uppdaterar denna sida med aktuella nyheter och information.
Här delar vi också med oss av våra tankar från nutid till framtid.

Klt T

Todistetusti taloushallinnon asiantuntija

Taloushallintoliiton päätapahtumassa, Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Tili- ja veropäivillä 23.- 24.1.2023 palkittiin jälleen uudet KLT-tutkinnon suorittaneet ammattilaiset. Tili-instituuttisäätiön hallinnoima KLT-tutkinto …

Läs mer
Kesa22

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen

Suvivirsi nousee aina mieleen kun koivu tuoksuu ja alkaa vihertää. Nämä asiat liittyivät kouluaikoina aina siihen suureen vapauden tunteeseen, …

Läs mer
Esoja

Yhteistyön maaginen noste

“Parempi ajattelu synnyttää parempaa elämää”. Näin meille tänä kauniina keväisenä päivänä luennoi arjen filosofi, paremman ajattelun apostoli Esa Saarinen. …

Läs mer
Bild 7983
Bild 7313
Bild 7261
Img 7426

Vår personal

Vi lägger ribban högt när det gäller personalen. Vi investerar mycket i våra medarbetares kompetens och välbefinnande. Vi har redan 14 heltidsanställda. De yrkestitlar vi använder för våra revisorer är Redovisningsspecialist eller Controller.

Hos oss får du lära dig nya saker och tillämpa det du har lärt dig med stöd av ett fantastiskt team. Vi erbjuder ansvarsfulla och varierande arbetsuppgifter, trevliga och kompetenta kollegor och arbetar med moderna processer och programvara. Ansök om att bli en del av vårt team!

Kom och arbeta för oss

Vill du bli kund hos oss?

För ett framgångsrikt samarbete måste vi alltid lyssna noga på vad kunden förväntar sig av oss. Vi är alltid intresserade av att hitta nya alternativa sätt att hantera våra kunders ekonomi mer effektivt. Ömsesidigt förtroende och en långsiktig relation ligger i både våra kunders och vårt intresse.

Kontakta oss

En kompetent redovisningsbyrå

Vi förstår våra kunders specifika behov, inklusive redovisnings- och skattefrågor i samband med värdepappershandel.

Det finns bara en redovisningsbyrå i Finland som du alltid kan rekommendera, så är det bara.

– Revisor

Man får alltid mer än man ber om. Ni är mer än bara en redovisningsbyrå.

– Kund

Tack för i går! Vår styrelse är mycket nöjd med ert arbete och era presentationer – och det är jag också! Vi uppskattar verkligen det arbete ni gör för vår stiftelse.

– Kund

Samarbetet har varit utmärkt och projektet har gått bra, även om det har varit långt och mödosamt.

– Kund

Det är verkligen trevligt att ha en sparringpartner för utveckling i Suomen Säätiötilipalvelu.

– Kund

Det är något av ett surr över ert kontor, men samtidigt sjuder det av hårt arbete.

– Kund