Jobba med oss

Kom med i Suomen Säätiötilipalvelus gäng!

Suomen Säätiötilipalvelu som arbetsgivare

Vi lägger ribban högt när det gäller personalen. Vi investerar mycket i våra medarbetares kompetens och välbefinnande. Vi har redan fjorton heltidsanställda. Terhi Leviäkangas ansvarar i egenskap av verkställande direktör för redovisningsbyråns kvalitet och tillförlitlighet.

Bild 7564
Bild 7837

De yrkestitlar vi använder för våra revisorer är redovisningsspecialist eller Controller. Vi har också lång erfarenhet av att tillhandahålla ombudsmanna- och förvaltarstödstjänster för stiftelser. Förutom en noggrann ekonomisk förvaltning är syftet med dessa mandat att utvärdera verksamhetens effektivitet.

Alla våra medarbetare är bundna av ett sekretessavtal och har tystnadsplikt i alla frågor som rör kundrelationer.

Roder Entreprenörskap Vit

Entreprenörskap

Livring Ansvar Vit

Hållbarhet

Knop Kontinuitet Vit

Kontinuitet

Varför skulle du trivas hos Suomen Säätiötilipalvelu?

På Suomen Säätiötilipalvelu är excellens inte bara ett mål, det är inbäddat i vår kultur.

Vårt team består av engagerade medarbetare som brinner för att tillhandahålla finansiella förvaltningstjänster som är skräddarsydda för de unika behoven hos stiftelser, fonder och investmentbolag.

På Suomen Säätiötilipalvelu ser vi en framtid för vår bransch och de färdigheter som krävs för att navigera i den. Följ med oss på en spännande resa där din kompetens värdesätts, din utveckling stöds och din potential är obegränsad.

En stödjande miljö

Vårt team finns där för dig. Du kommer att få möjlighet att lära dig av erfarna medarbetare och arbeta med begåvade kollegor, vilket skapar en miljö där din utveckling uppmuntras och stöds varje steg på vägen.

Erkännande och respekt

Dina synpunkter är viktiga för oss. Vi värdesätter din kompetens och ditt engagemang och erbjuder dig erkännande för ditt hårda arbete och en respektfull arbetsmiljö där din röst hörs och ditt bidrag värdesätts.

Ett omväxlande och utmanande arbete

Ta dig an olika uppgifter som utmanar och inspirerar dig. Du kommer att få möjlighet att använda dina färdigheter och kunskaper på en mängd olika meningsfulla sätt, från att hantera komplexa finansiella frågor till att utforska nya lösningar.

Ett utmärkt läge och omfattande förmåner

Njut av fördelarna med att arbeta i centrala Helsingfors och dra nytta av ett omfattande personalpaket. Med flexibla arbetsformer ser vi till att dina behov tillgodoses både på och utanför kontoret.

En trivsam och samarbetsvillig arbetsplats

Kliv in på vårt kontor, där komfort möter produktivitet. Vår hundvänliga miljö bidrar till en avslappnad men professionell atmosfär och uppmuntrar till teamwork och samarbete mellan kollegor.

Möjligheter till professionell utveckling

I takt med att branschen utvecklas kommer även dina färdigheter att utvecklas. Vi erbjuder de resurser och det stöd du behöver för att lyckas i en ständigt föränderlig miljö, från att finslipa dina tekniska färdigheter till att anamma nya trender.

Lediga jobb

Hos oss får du lära dig nya saker och tillämpa det du har lärt dig med stöd av ett fantastiskt team. Vi erbjuder ansvarsfulla och varierande arbetsuppgifter, trevliga och kompetenta kollegor och arbetar med moderna processer och programvara. Ansök om att bli en del av vårt team!

Vår verksamhet växer och vi letar efter en ny expert!

Vi söker en pålitlig och självmotiverad person för att arbeta på permanent basis med stiftelsekunder …
Läs mera här

Öppen jobbansökan

Lämna en öppen jobbansökan till oss via detta formulär.
I din ansökan ska du berätta vilken typ av jobb du är intresserad av.

Öppen jobbansökan