Palvelut rahastoille & sijoitusyhtiöille

Taloushallinto­palvelut rahastoille & sijoitusyhtiöille

Img 7778

Suomen Säätiötilipalvelu tarjoaa kattavia taloushallinnon palveluita erilaisille rahastoille ja sijoitusyhtiöille. Palvelupaketteja on kolme eri tasoa: Kevyt, Perus ja Laaja, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelut sisältävät muun muassa kirjanpidon, tilinpäätöksen ja neuvonnan. Asiakkuuden hoitamisesta vastaa kokenut asiantuntijatiimi, jonka yhteyshenkilö tuntee asiakkaan tarpeet hyvin.

Lue lisää

Palvelupaketimme Rahastoille & Sijoitusyhtiöille

Tarjoamme kolmea eri palvelupaketin laajuutta, jotka voidaan yhdistää ja mukauttaa asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Yhteistyöhön kuuluu yhteinen aloitus-/vuosikartoitus, jossa sovimme yhdessä asiakkaan kanssa heille sopivimman palvelukokonaisuuden. Palvelupakettimme sisällöstä on mahdollista sopia myös yksilöllisesti asiakkaamme tarpeiden mukaan.

Kaikkiin palvelupaketteihin sisältyy tarpeen mukaan ostolaskujen kierrätys ja ostoreskontra, myyntilaskutus ja myyntireskontra, matka- ja kululaskutus, palkan- ja palkkionlaskenta sekä sähköinen arkistointi ja allekirjoittaminen.

Kevyt -palvelupaketti

Kevyt palvelupaketti sopii sijoitusyhtiöille, joilla on halua ja resursseja osallistua taloushallintonsa hoitamiseen, mutta haluavat Suomen Säätiötilipalvelun apua ja asiantuntemusta
varmistamaan lakisääteisten vaatimusten täyttymisen sekä neuvontaa.

Yhteydenpito asiakkaan ja Suomen Säätiötilipalvelun välillä on huolehtivaa ja säännöllistä noin kvartaaleittain / puolivuosittain.

Asiakkaalla ei ole yhtä nimettyä yhteyshenkilöä, vaan asiakkaasta huolehtii yhteisesti asiantuntijatiimi.

Sisältö:

Kirjanpito (sis. arvopaperikirjanpito)

Tilinpäätös

Veroilmoitus

Muut viranomaisilmoitukset

Neuvonta

Perus -palvelupaketti

Perus palvelupaketti sopii sijoitusyhtiöille, joka haluaa pääsääntöisesti keskittyä yrityksen ydintoimintaan ja ulkoistaa taloushallintonsa Suomen Säätiötilipalvelulle. Suomen Säätiötilipalvelu hoitaa asiakasta laajalla asiantuntemuksella ja osaamisella. Asiakas on kiinnostunut kehittämään taloushallintoaan ja Suomen Säätiötilipalvelu auttaa aktiivisesti asiakasta löytämään taloushallinnon kehityskohteita.

Yhteydenpito asiakkaan ja Suomen Säätiötilipalvelun välillä on huolehtivaa ja säännöllistä noin viikoittain/kuukausittain.

Asiakkaalla on oma nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee asiakkaan toiminnan hyvin, minkä lisäksi taustalla on asiantuntijatiimi, jonka laaja asiantuntemus ja kokemus on käytettävissä.

Sisältö:

Kirjanpito (sis. arvopaperikirjanpito)

Tilinpäätös

Veroilmoitus

Muut viranomaisilmoitukset

Neuvonta

Budjetointi

Raportointi (ulkoinen)

Laaja -palvelupaketti

Laaja palvelupaketti sopii sijoitusyhtiöille, joka haluaa ulkoistaa taloushallintonsa kokonaisuudessaan Suomen Säätiötilipalvelulle. Suomen Säätiötilipalvelu hoitaa asiakasta laajalla asiantuntemuksella ja osaamisella. Suomen Säätiötilipalvelu huolehtii asiakkuudesta laajasti ja osaa tarvittaessa myös vinkata muista sopivista asiantuntijoista omasta verkostostaan. Suomen Säätiötilipalvelu auttaa asiakasta kehittämään taloushallintoaan.

Yhteydenpito asiakkaan ja Suomen Säätiötilipalvelun välillä on huolehtivaa ja säännöllistä viikoittain/päivittäin.

Asiakkaalla on oma nimetty yhteyshenkilö, joka tuntee asiakkaan toiminnan hyvin, minkä lisäksi taustalla on asiantuntijatiimi, jonka laaja asiantuntemus ja kokemus on käytettävissä.

Sisältö:

Kirjanpito (sis. arvopaperikirjanpito)

Tilinpäätös

Veroilmoitus

Muut viranomaisilmoitukset

Neuvonta

Budjetointi, kassavirtalaskelmat

Raportointi (sisäinen & ulkoinen)

Yhtiöoikeudelliset palvelut (mm. pöytäkirjat, sopimukset)

CFO ja controller -palvelut

Erikseen sovittavat lisäpalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman lisäpalveluja, jotka täydentävät palvelupakettejamme. Voimme yhdessä räätälöidä teille sopivan palvelukokonaisuuden.

Lisäpalvelut

Konsultointi ja veroneuvonta

Talous- ja tulosohjauspalvelut

Sääntöjen muutosprosessit

Osakeyhtiön perustamiset ja purkamiset, sulautumiset ja jakautumiset

Kiinteistö- ja huoneistohallinto

Rahaston arvonlaskennan varahenkilöjärjestelyt

Verosopimusten ylittävien lähdeverojen takaisinhaku

Muut liiketoiminnan kehittämispalvelut

Vastuullisuusraportointi

Haluatko tietää lisää miten voimme palvella juuri sinua?

Pyydä meiltä tarjous

Suomessa on vain yksi tilitoimisto jota voi aina suositella, se on vain fakta.

– Tilintarkastaja

Aina saa enemmän kuin pyytää. Olette enemmän kuin vain tilitoimisto.

– Asiakas

Meille asiakkaaksi?

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin. Soita meille numeroon +358 400 899 712 tai lähetä sähköposti.

Ota yhteyttä