Palveluimme

Kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut säätiöille, rahastoille ja sijoitusyhtiöille

Tarjoamme räätälöytyjä palveluita talousasioihin

Suomen Säätiötilipalvelu tarjoaa kattavan valikoiman erikoistuneita tilitoimistopalveluita, jotka on räätälöity erityisesti säätiöiden, rahastojen ja sijoitusyhtiöiden tarpeisiin – palvelutarjontamme ydin on erityisesti kirjanpidon ja taloushallinnon neuvonta- ja konsultointipalveluissa. Lisäksi monipuolinen palveluvalikoimamme sisältää taloushallinnon peruspalveluiden ohella useita omaisuudenhoitoon liittyviä ratkaisuja.

Me Suomen Säätiötilipalvelussa omistaudumme arvoihimme, joihin kuuluvat vastuullisuus, yrittäjyys ja jatkuvuus. Rakennamme asiakkaidemme kanssa tiiviitä kumppanuuksia, jotka perustuvat korkeaan palvelutasoomme, sitoutumiseemme sekä luottamukseen. Asiantuntemuksemme, laadukkaat palvelumme, laajat verkostomme, riskienhallinnan osaamisemme ja parhaat taloushallintokäytäntömme takaavat, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Img 7857

Palvelupaketimme säätiöille, rahastoille ja sijoitusyhtiöille

Tarjoamme kolmea eri palvelupaketin laajuutta, jotka voidaan yhdistää ja mukauttaa asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaisesti. Yhteistyöhön kuuluu yhteinen aloitus-/vuosikartoitus, jossa sovimme yhdessä asiakkaan kanssa heille sopivimman palvelukokonaisuuden. Palvelupakettimme sisällöstä on mahdollista sopia myös yksilöllisesti asiakkaamme tarpeiden mukaan.

Kevyt – palvelupaketti

Sopii säätiöille, rahastoille ja sijoitusyhtiöille, joilla on halua ja resursseja osallistua taloushallintonsa hoitamiseen, mutta haluavat Suomen Säätiötilipalvelun apua ja asiantuntemusta varmistamaan lakisääteisten vaatimusten täyttymisen sekä neuvontaa.

Ikon1

Perus – palvelupaketti

Sopii säätiöille, rahastoille ja sijoitusyhtiöille, jotka haluavat pääsääntöisesti keskittyä ydintoimintaansa ja ulkoistaa taloushallintonsa. Suomen Säätiötilipalvelu hoitaa asiakasta laajalla asiantuntemuksella ja osaamisella.

Asiakas on kiinnostunut kehittämään taloushallintoaan ja Suomen Säätiötilipalvelu auttaa aktiivisesti asiakasta löytämään taloushallinnon kehityskohteita.

Ikon2

LAaja – palvelupaketti

Sopii säätiöille, rahastoille ja sijoitusyhtiöille, jotka haluavat ulkoistaa taloushallintonsa kokonaisuudessaan. Suomen Säätiötilipalvelu hoitaa asiakasta laajalla asiantuntemuksella ja osaamisella.

Suomen Säätiötilipalvelu huolehtii asiakkuudesta kokonaisvaltaisesti ja osaa tarvittaessa myös vinkata muista sopivista asiantuntijoista omasta verkostostaan. Suomen Säätiötilipalvelu auttaa asiakasta kehittämään taloushallintoaan.

Ikon3

Säätiöasiamies­palvelut

Olemme säätiötilipalveluna nähneet lukuisia säätiöitä. Vaikka ne saattavat vaikuttaa ikuisilta, todellisuudessa ihmisen elämä ei ole. Siksi tarjoamme asiamiespalveluita säätiöille eri vaiheissaan. Näihin kuuluvat muun muassa hallinnointi, viestintä ja talouden valvonta. Vastuussa on kokenut asiantuntija Juha Leviäkangas EMBA.

Lue lisää säätiöasiamiespalvelusta

Esimerkki asiamiehen tehtävänkuvasta

Säätiön edustaminen hallituksen määräämällä tavalla.

Viestintä, tiedottaminen ja yhteydenpito sidosryhmien välillä.

Kokouskutsujen ja kokouspöytäkirjojen laatiminen.

Kokouksien valmistelu sekä käytännön järjestelyistä huolehtiminen.

Lisäpalvelut

Tarjoamme laajan valikoiman lisäpalveluja, jotka täydentävät palvelupakettejamme. Voimme yhdessä räätälöidä teille sopivan palvelukokonaisuuden.

asiamies­palvelut

Konsultointi

Neuvonta

Veroneuvonta

Raportointi

Muutosprosessit

kehittämis­palvelut

Osakeyhtiön perustaminen

kiinteistö- ja huoneisto­hallinto

Suomessa on vain yksi tilitoimisto jota voi aina suositella, se on vain fakta.

– Tilintarkastaja

Aina saa enemmän kuin pyytää. Olette enemmän kuin vain tilitoimisto.

– Asiakas

Meille asiakkaaksi?

Haluatko tietää lisää palveluistamme? Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin. Soita meille numeroon +358 400 899 712 tai lähetä sähköposti.

Ota yhteyttä